Nieuwtjes uit groep 1/2

ingevoerd op 13-07-2017

Nog 1 schoolweek te gaan, en dan is het zomervakantie. De kinderen zijn er aan toe.
De laatste week (weken) staat veelal in het teken van afscheid, verjaardagen van kinderen die in de vakantie jarig zijn, de overgang naar de nieuwe groep en de afscheidsmusical van groep 8.

Deze donderdag komt juf Sanny bij ons langs in de klas.
We hebben dan een doordraai moment. Alle kinderen mogen even kennismaken met hun nieuwe klas en hun nieuwe juf. De kinderen zullen dus alvast hun nieuwe juf gaan ontmoeten.

Aankomende vrijdag is het de laatste stagedag van juf Marit.
Juf Marit heeft het afgelopen half jaar met veel plezier bij ons stage gelopen. Wij wensen haar veel succes met haar haar opleiding!

Juf Roos neemt aankomende maandag afscheid van ons. Juf Roos heeft een heel mooi jaar bij ons gehad. We gaan haar heel erg missen. Ze gaat werken op een basisschool in Heerhugowaard, groep 1-2. Gefeliciteerd en ontzettend veel succes gewenst!

Juf Joke was afgelopen woensdag voor het laatst bij ons. Ze doet namelijk mee aan de Nijmeegse vierdaagse. Juf Joke bedankt voor je hulp en aanwezigheid in de klas. Na de zomervakantie zullen jullie haar weer terug zien op school!

We gaan ook afscheid nemen van Mats. Mats gaat samen met zijn broer en zus naar een andere school. We willen ze daar veel plezier wensen. 

Ik wil graag de moeder van Lois, Lotty, bedanken! Het afgelopen schooljaar heeft Lotty steeds de foto’s en werkjes ingeplakt voor de portfolio mappen. Dit was een flinke klus die ze ons uit handen nam. Ontzettend bedankt hiervoor!

Ook wil ik de moeder van Gijs, Nicole, bedanken!
Nicole was het afgelopen schooljaar onze klassenouder. Ze heeft ook veel werk uit handen genomen en geholpen. Super fijn en heel erg bedankt.

Ook wil ik juf Mylene bedanken. Juf Mylene en ik hebben al vele jaren samen de groep 1-2 gedraaid. Dit heb ik altijd als erg fijn ervaren. Daarnaast heeft ze ook altijd de extra ondersteuning in de groep gedaan. Heel fijn dat wij samen zo hecht hebben mogen samenwerken.

Dan denk ik dat dit de laatste nieuwsbrief is, die ik voor het Kleurenorkest schrijf. Dat voelt heel raar. Hoeveel zal ik er door de jaren heen geschreven hebben?
Nu komt het afscheid ineens heel dichtbij. Dat is goed en ook echt wel even slikken voor me. Ik neem ontzettend veel mooie herinneringen en leerervaringen met me mee.
Ik zal dan ook nog vaak terugdenken aan mijn tijd op het Kleurenorkest.
Ik ga de kinderen natuurlijk ontzettend missen en ook alle gezinnen die ik in mijn klas heb mogen ontvangen. In de vakantie zal eerst alles eens moeten bezinken voor me.
Voor iedereen veel geluk en een mooie toekomst gewenst! En straks een welverdiende vakantie. Voor nu eerst nog een mooie laatste week met elkaar beleven!

Groeten juf Erika