Even voorstellen Nicolette van Leijden

ingevoerd op 05-04-2018

Ik ben Nicolette van Leijden.

Vanaf afgelopen week ben ik aan het ‘wennen’ op Het Kleurenorkest. Ik ben de nieuwe leerkracht voor de nieuwe groep 1 en kom op donderdag en vrijdag naar het Kleurenorkest. Ik ben op dit moment nog een paar dagen in de week werkzaam op de Teun de Jager, de basisschool in Schoorl waar ik 15 jaar juf ben geweest.  Ik hoop vanaf de meivakantie (uiterlijk 1 juni) zo snel mogelijk volledig de klas te kunnen draaien.

Ik ben al heel lang leerkracht, begonnen als kleuterjuf en heb daarna op alle plekken van de basisschool gewerkt, ook groep 8 4 jaar. Ik heb in Hoogkarspel, Edam, de mytylschool in Bergen en nu in Schoorl op scholen gewerkt.

Ik woon in Schoorl met mijn man Mark. Mijn zoon Jonas (27 jaar) en dochter Doris (23 jaar) zijn al heel wat jaren het huis uit. Mijn zoon is gymleraar op het voortgezet onderwijs in Amsterdam, maar bovenal slackliner, daar heeft hij zijn eigen bedrijf in. En mijn dochter zit in het 3e jaar verpleegkunde en loopt nu stage in het MCA.

Ik ben heel graag buiten. Mijn groentetuin aan huis, de prachtige duinen in mijn achtertuin en een stuk buitendijks natuurgebied in Uitgeest zorgen dat ik daar lekker aan kan voldoen. Ik had gehoopt veel op de fiets te komen naar Limmen, maar 22 km elke dag is wel veel, dus daar zal ik een weg in zoeken.

Ik hoop heel gauw mijn plek en draai bij jullie te vinden. Fijn dat ik nu bij Het Kleurenorkest hoor!

Schermafbeelding 2018-04-05 om 13.26.43 Schermafbeelding 2018-04-05 om 13.26.43