groep 2/3

ingevoerd op 21-06-2018

En dan is het ineens daar, iets waar je al een tijd naar uit kijkt; we gaan fietsen in Italië. Het voelt zo onwerkelijk dat het avontuur nu echt gaat beginnen. En eigenlijk begint het avontuur al bij het moment wanneer je je opgeeft. Het trainen, de sponsorwerving, het kiezen voor de juiste voeding, een fit test, een wielren coach en natuurlijk het delen met iedereen over het avontuur dat komen gaat. In het bijzonder met alle kinderen, wat zijn zij leuk in hun reacties en gelukswensen.

Gisteren was het een bijzondere dag op school. Een dag met extra knuffels, extra ik hou van je juf, lieve briefjes, strijkkralen werkjes en cadeautjes. Aan het eind van de ochtend hebben we elkaar gedag gezegd en hebben we een groepsknuffel aan elkaar gegeven. Wat een mooie knuffel was dat.

Wat vertellen de foto’s:
- Thijs speelt kwartet met Theije en Dylan. Een spelletje wat ineens weer helemaal populair is in de klas
- Finn doet samen een tweehandige oefening, iets wat we veel met elkaar oefenen.
- De rijsttafel is de watertafel geworden. Meester Hans heeft hem voor ons gemaakt. 
- In de klas is er een kieskaartje met boekje erop. Je kunt dus kiezen voor een werkje uit een boekje. Sommige kinderen kiezen vaak het boekje. Ik geef de kinderen een boekje uit groep 3. En volgend jaar in groep 3 gaan we dan gewoon verder waar we gebleven zijn. Wat zijn ze trots op hun boekjes en hun resultaten. Dinsdag waren Jari en Lois aan het werken in hun boekje. Wat een heerlijke foto. 
 

IMG_3461 IMG_3461
IMG_3464 IMG_3464
IMG_3471 IMG_3471