Afscheid juf Els

ingevoerd op 19-07-2018

Beste ouders/verzorgers,

 

Vandaag  krijgen jullie van mij mijn laatste nieuwsbrief als directeur van het Kleurenorkest.

Gisteren was de dag van mijn afscheid. Het was overweldigend! Wat een lieve woorden, knuffels, cadeautjes en goede wensen. Het was hartverwarmend.

Ik zal dagen nodig hebben om alle wensen te lezen en de cadeautjes uit te pakken.

Het begon ’s morgens al heel fijn met het koffie drinken met de ouders en de lieve woorden van één van de ouders. (Namens alle ouders.)

Het cadeau van de kinderen was het prachtige hart in de speelplaats. Alle kinderen hadden daarvoor prachtige steen gemaakt. Ook kreeg ik een eigen steen, met de tekst: ‘Je houdt altijd een plekje in ons hart !’

Gelukkig waren er zakdoekjes aanwezig.

Zelf heb ik de kinderen ook een cadeau aangeboden. De houten bank die nu op de speelplaats staat met als tekst: ‘Onderwijs uit het hart.’

Achter de schermen was dat geregeld. Zo fijn!

Daarna heb ik samen met mijn man Dirk Jan de ijsjes geschept voor de kinderen.

Om 11 uur stond er een grote stoel klaar in de aula voor de show: ‘Els got talent!”

Alle groepen hebben een optreden verzorgd voor mij en over mij. Het sluitstuk was een prachtig lied! (helemaal uit het hoofd) Echt zo ontroerend!

Na de lunch met het team en dierbare genodigden, volgde de druk bezochte receptie!

Zo leuk om al die mensen te ontmoeten en naar de warme speeches te luisteren: collega’s, collega-directeuren, bestuursleden, oud-collega’s, oud-bestuursleden, vrienden, vriendinnen, familie, ouders, medewerkers van Blosse en oud-ouders. Ook een paar van onze kinderen en kleinkind waren aanwezig!

Tijdens de receptie was er een optreden van mijn koor SurpriSing uit Uitgeest. Wat een verrassing!

Gisteravond gingen we uit eten met het team en de kinderen van Dirk Jan en mij.  En ook nu was het weer heel gezellig. Er was een speech van Inge en ook van mijn kinderen. Het team sloot de avond af met een lied.

De hele dag door had ik zakdoeken nodig. Ik voel me een rijk mens als je zo’n afscheid krijgt.

Lieve allemaal, woorden schieten echt tekort om te vertellen hoe geweldig deze dag voor mij was.  Ik ben jullie heel dankbaar voor de bijdrage die jullie hieraan hebben geleverd.

Het ga jullie goed en wellicht tot ziens!

Els

 

IMG_1413 IMG_1413
IMG_1399 IMG_1399
IMG_1291 IMG_1291