Nieuwtjes uit groep 7

ingevoerd op 04-10-2018

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van Sep en meester Kick was er voor het eerst. Vandaag stelt Kick zich even aan jullie voor en hebben we een stukje over het afscheid van Sep. 

Hallo, 

Mijn naam is Kick Wamsteeker en ik zal het aankomende halfjaar stage lopen in groep 7 op het Kleurenorkest. Ik zit nu in het 1ste jaar op de Pabo op Inholland in Alkmaar. Ik ben er meestal op donderdag en heb 2 á 3 stageweken, waar deze week er 1 van is. 

Meester Kick heeft afgelopen week zijn eerste lessen gegeven. Dinsdag hebben we het liedje; ”Basgitaar en stekelhaar” aangeleerd. Aan de hand van zijn gitaar hebben we het liedje aangeleerd gekregen. Als laatste opdracht mochten we het liedje zelf veranderen. Zo hebben we originele liedjes gekregen. Woensdag heeft meester Kick spelling gegeven. We zijn benieuwd naar de andere lessen van meester Kick.

Sep heeft afgelopen vrijdag afscheid bij ons genomen. Sep is vanaf het begin van het nieuwe schooljaar gaan wennen op de Vrije school in Castricum. Daar heeft hij het naar zijn zin in zijn nieuwe klas. Wij waren erg blij dat Sep vrijdagmiddag nog even een middagje bij ons was. We hebben een cadeau aan hem gegeven. Een groot bord als brievenbus en daar hebben we allemaal persoonlijke kaartjes aangehangen. Iedereen heeft zelf de kaart ontworpen en een mooie tekst in de kaart geschreven. Sep had ook een cadeautje voor ons. We kregen allemaal een ketting waar een zakje aan zat. In dat zakje zat voor iedereen een prachtige steen. Een zakje popcorn hebben we lekker opgegeten tijdens het spelen van een spelletje. Wat was het fijn om nog even samen te kunnen lachen. Gelukkig zullen we Sep nog wel vaker zien. En wordt er evengoed contact gehouden om na school te kunnen spelen. Sep, we wensen je onwijs veel succes op je nieuwe school! 

IMG_5187 IMG_5187
IMG_5184 IMG_5184