Nieuwtjes uit groep 1/2

ingevoerd op 17-01-2019

Afgelopen dinsdag was er een plekje open in het gymrooster van de vakleerkracht, omdat groep 4 met meester Bor ging schaatsen. De oudste kleuters van beide kleuterklassen mochten dat plekje in nemen.

Met gymtassen op de rug of in de hand, vertrokken we naar de grote gymzaal. We hadden een kleedkamer voor ons alleen! We hebben netjes de kleren opgehangen en de gymkleren aangetrokken. Dat ging best snel. We hoorden groep 2/3 al in de grote zaal. Vlak voordat het onze beurt was, mochten we in een lange rij alvast kijken.

Juf Petra legde alle activiteiten uit. Dit is andere koek dan onze kleine inpandige gymzaal. We mochten ons verspreiden en de activiteiten gaan doen. Als we alles hadden gedaan, gaven we juf Petra een high-five en konden we met een nieuwe ronde beginnen.

Het schommelen op een touw vanaf een hoogte, het stoeien met een vos terwijl jij de kip bent die haar ei beschermt en het slacklinen was de top 3! We hopen op nog eens een mazzeltje!
Sanny & Nicolette

Ps: slacklinen is de sport van mijn zoon Jonas Konijnenberg, op youtube zijn er filmpjes van hem te zien. Natuurlijk beginnen wij bij het begin

20190115_092842 20190115_092842