Nieuwtjes uit groep 2/3

ingevoerd op 18-04-2019

We geven de dag vaak een cijfer. Dinsdag gaf juf de dag een 10. Ik vroeg naar de cijfers van de kinderen. Sophie gaf haar dag een 100 miljoen en Dex zijn dag was oneindig. Wat is dat toch fijn om te horen. De dag een cijfer geven, hoort bij één van onze pijlers: oplossingsgericht werken.

Koningsspelen
We hebben ontzettend leuke Koningsspelen gehad. Er waren allemaal spelletjes in de school en op het schoolplein. Ik zag kinderen in het oranje, in het rood wit blauw of in sportkleren. We hebben een sportieve ochtend gehad met zijn allen. 

Verkeersdag
Afgelopen maandag hebben we verkeersles gehad, met dank aan juf Willy. Zij organiseert dit voor onze school. Het was ontzettend leuk. We hebben geoefend met links en rechts én met veilig oversteken over het zebrapad. Na afloop kregen we allemaal een diploma. De mama van Ashely was erbij voor extra ondersteuning. Heel fijn was dat, nogmaals dankjewel daarvoor. 

Paasontbijt 
Wat een ontzettend fijn paasontbijt hebben wij gehad. We waren allemaal zo lief en liefdevol naar elkaar. Voordat we gingen eten gingen we aan elkaar vertellen voor wie je een ontbijt had gemaakt. Mijn hart smelt dan hoe lief ze dat aan elkaar vertellen. Juf kreeg onverwachts een paasdoos van meester Wilmer, wat lief. Ik begon er helemaal van te blozen. 

De mama van Wessel was er ook gezellig bij. Zij heeft na afloop de klas weer netjes gemaakt. Nogmaals dank daarvoor.

In de middag hebben we een Paasmusical gezien van groep 8. Wauw, wat een talenten. Dit beloofd wat voor de eindmusical. Het decor was ook helemaal in de Paassfeer. Meester Wilmer had vanuit de Albert Heijn allemaal mooie Paasplaten kunnen regelen. 

Een schoen schilderen
We hebben onze schoen van klei geschilderd afgelopen week. We zijn ook allemaal met ons kunstwerk op de foto gegaan. Wat een ontzettend mooie schoenen hebben we gemaakt. Een foto voor onze TROTS OP MAP. De mama van Lois plakt voor onze klas alle foto’s op een gekleurd blaadje, zodat dat in de map kan. Mijn complimenten weer, het wordt met zoveel aandacht gedaan. De mappen staan in de gang (de zwarte map), kijk er eens in. Een mooie verzameling van alle leuke dingen die we dit schooljaar al hebben meegemaakt. Via deze weg wil ik nogmaals de mama van Lois bedanken. Het is fijn om te beseffen dat ieder op zijn eigen manier kan helpen in de klas. 

Lammetjes
We zijn ook nog naar de lammetjes geweest. Het lammetje dat Joeke eten gaf, wilde liever haar mooie rok proeven. 

Op de foto
Juf maakt graag foto’s van de kinderen. Floris zat met trots met al zijn vriendinnen op de bank in de kring. Ze hadden het erg gezellig samen én wat worden ze groot. 

Bloemendagen
Meester Wilmer maakt met onze klas een minion, gaan jullie hem ook bewonderen in de vakantie? Ik wel. 

Vakantie
Ik wil jullie allemaal een hele fijne vakantie wensen. Geniet van elkaar én van de eerste lente zonnestralen. 

 

IMG_4595 IMG_4595
IMG_4661 IMG_4661
IMG_4758 IMG_4758
IMG_4889 IMG_4889
IMG_4906 IMG_4906
IMG_4933 IMG_4933
IMG_4949 IMG_4949
IMG_4957 IMG_4957