Nieuwtjes uit groep 8

Het schooljaar zit erop! We hebben een heel bijzondere laatste week gehad. We hebben onze musical Gewoon Super opgetreden voor genodigden (mensen die belangrijk zijn in het leven van de kinderen) en dinsdagochtend traden we op voor de kinderen van Het Kleurenorkest. Elk optreden was door een ander publiek weer anders en steeds was het enorm genieten! 

Dinsdag was de afscheidsavond. Nu konden de ouders eindelijk de musical zien. Ook nu speelden, dansten en zongen de kinderen fantastisch! Na afloop werd ik verrast door een lied van de kinderen. Wauw wauw wauw wat ontzettend knap gezongen en wat lief! Het team van Het Kleurenorkest zong ook nog een lied voor de kinderen. Een echte tranentrekker... Zelf schoot ik al na 2 zinnen vol. Vervolgens had juf Hedi voor elk van de kinderen een mooi woordje en kregen ze een jaarboek (vol foto’s en ook bladzijdes van de kinderen zelf) en een cadeautje. Daarna konden we samen nog even dansen, kletsen en genieten van al het lekkers wat de ouders voor ons geregeld hadden. De school kreeg een prachtig cadeau van de kinderen en ouders. De kinderen zijn vereeuwigd op de muur met uitvliegers! Zo zullen we nog vaak met een lach aan ze terugdenken.

Wat heb ik genoten van deze 27 kanjers! Een heerlijke groep vol energie, enthousiasme en vrolijkheid. We hebben samen veel meegemaakt. Ik heb 1, 2 of zelfs 3 jaar met de kinderen samengewerkt. Wat kennen we elkaar goed. Ik weet zeker dat ik jullie zal missen. Met veel liefde zal ik ik aan jullie terugdenken. Ieder heeft een plekje in mijn hart!

Lieve ouders, bedankt voor alles wat jullie dit schooljaar voor mij betekend hebben. Hulp op vele manieren maakten dat wij een onvergetelijk schooljaar hebben gehad. Jullie zijn enorm belangrijk voor mij geweest. We zijn super vaak op excursie gegaan, hebben scholen bezocht, hadden een fantastisch kamp, hulp bij de musical en de afscheidsavond en nog heel veel meer. Mijn dank is groot! Dikke kus voor jullie!

Ik wens jullie een hele fijne zomervakantie!

1a4d8e35-f583-4cb0-a884-9be0a7afbc44 1a4d8e35-f583-4cb0-a884-9be0a7afbc44
83df5318-2423-4ac3-8ea1-d7cd37c6764b 83df5318-2423-4ac3-8ea1-d7cd37c6764b