Nieuwtjes uit groep 3/4

Wat is het toch een heerlijke tijd! Het ene feest is afgelopen en het volgende begint al. In de groep hebben wij natuurlijk met het thema Sinterklaas gewerkt. Groep 3 heeft nieuwe woorden geleerd als boot, Sint, piet, zak, boek en neus.

Veel knutselwerkjes zijn gemaakt en natuurlijk hebben wij ook veel gezongen. Op donderdag gezellig samen met meester Kick die dan ook op de gitaar speelde. Een keer samen met Silvan! Voor Sinterklaas hebben wij een lied laten horen. En wat hebben wij gelachen om het wat ongemakkelijke gezicht van Sint toen Lauren vertelde dat ze zijn geheim weet. De pieten moesten wel erg lachen om de roze onderbroek.

In de speelzaal hebben wij een dramales gedaan met meester Kick, over de sinterklaasliedjes.

Inmiddels hebben alle kinderen ook een nieuwe plaats in de klas. Groep 3 en 4 zitten nu door elkaar. Dit leverde al meteen mooie momenten van samenwerking op. Spontaan met elkaar lezen, mooie woorden creëren in de klik-klak boekjes, en samen een moeilijke som maken.

Zelfs in de gymles was de kerstsfeer te merken door de kerstboomestafette. In de laatste vrije ronde maakten Tygo en Jezz daar hun eigen versie van en ook Benjamin maakte zijn visie op de Kerst.

In de klas zijn wij ook druk met het verzorgen van post voor degene waar wij de geheime engel van zijn. Er wordt niet alleen verstuurd …wij ontvangen ook hele mooie en lieve post!

Samen hebben wij dinsdag ook nog van een heerlijke gezamenlijke maaltijd genoten!

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen met, voor een aantal, ook nog een verjaardagsfeest en geniet van de vakantie en van elkaar!

Juf Brigitta, juf Lia en meester Kick.

drama 2_8467 drama 2_8467
Levi_8464 Levi_8464
thumbnail_IMG_8469 thumbnail_IMG_8469
Benjamin_8540 Benjamin_8540