Nieuwtjes uit groep 7

Beste ouders,

allereerst nog de beste wensen. Wat ben ik blij dat ik hier weer bij jullie ben. Hartstikke bedankt voor alle lieve berichten. Iedere dag gaat het een stukje beter. Ik doe nog rustig aan en de groep zeven kinderen zijn toppers. Ze houden heel goed rekening met me en kunnen zich ook aanpassen. Het is vooral heel fijn om iedereen weer te zien en met elkaar te mogen genieten. Zo zijn we bijvoorbeeld gestart met het textiel project. Wat is er veel ingezameld zeg, super! We hebben onze eigen schetsen gemaakt en vanuit onze schetsen zijn we zelf de prachtigste dingen aan het creëren. Zo worden er sloffen gemaakt, kussens, sokken of kledingstukken. Wilma van Toonbeeld verzorgd deze lessen. De moeder van Willy heeft ons geholpen met de naaimachine en Carla was er ook bij om ons te helpen. Wat is het fijn om met zoveel hulp aan de slag te kunnen.

We zijn ook druk bezig met de spellingregels en omdat ik dat op een speelse manier wilde aanleren heb ik een Rad van Fortuin gemaakt. Hier hangen alle spellingregels op en zo maken we woorden of doen we een dictee. ’Juf, spelling is nog nooit zo leuk geweest!’ 


Ook ging deze week Energy Challenge voor ons van start. Een project van bewustwording en campagne voeren op een uitdagende manier voor energiebesparing en duurzaamheid op school. Wij hebben een campagnefilmpje gemaakt en we hebben een prachtig doel. We willen op school het afval gaan scheiden en we willen onderzoeken waarom er eigenlijk zoveel plastic is. Ik ben heel benieuwd wat dit project ons gaat brengen. 

Losstaand van al deze activiteiten wil ik graag Eva even in het zonnetje zetten. Eva is na de vakantie gestart in onze klas. Eva, welkom en vooral veel plezier!

IMG_4904 IMG_4904
IMG_4907 IMG_4907
IMG_5158 IMG_5158
IMG_5159 IMG_5159
IMG_5160 IMG_5160