Nieuwtjes uit groep 3

Wist je dat ...

- Juf steeds meer leert op de computer.
- De kinderen en ouders steeds meer kunnen op de computer. Wat hebben we toch een hightech wereld.
- De kinderen heel goed hun werkjes maken thuis? Ik ben echt een hele trotse juf. Ik geniet nog steeds van alle foto’s die ik iedere dag mag ontvangen. 
- Ik denk dat Anna vouwwerkjes nu wel erg mist, daarom gaat juf vouwwerkjes meegeven aan de kinderen. Iets met Pasen en de lente is wel leuk volgens mij. 
- Ashley een hele mooie foto stuurde toen ze haar ’schaduw teken opdracht’ aan het maken was.
- Bo een heel leuk filmpje stuurde dat hij aan het meskeren is. Een oefening met twee handen tegelijk. Deze oefening is heel goed voor de samenwerking van de hersenen. 
- Bruce zijn speelkamer heeft laten zien. En hij maakt zijn rekensommen, met uitdaging, met zijn moeder. Knap hoor. 
- Charlotte hele mooie vragen kan stellen over het corona virus. Ik heb met haar een heel mooi gesprek gehad via Facetime. 
- Daniel heel hard aan het werk is op school. Hij weet en maakt veel sommen en hij speelt graag buiten met de banden. Hij heeft zijn letterboekje 6 uitgemaakt samen met juf Nicolette. 

- Denn heel goed zijn spiegelopdracht heeft gemaakt met duplo. Denn heeft voor zichzelf ook stickers geplakt, wanneer hij zijn bladzijde goed heeft gemaakt. Goed gedaan hoor Denn, groot gelijk heb je. 
- Dex heel goed zijn sommen heeft gemaakt en daarvan een foto naar juf stuurde.  Dex heeft van alles verteld aan de telefoon. Juf heeft er van genoten. 
- Jens al heeft gebeld via MEET. Fijn was dat hoor Jens. 
- Jens samen met Bo een stickerboekje heeft gemaakt en achter de stickers de verschillende woorden heeft geschreven.
- Joeke ook nog graag speelt thuis. Dat is helemaal goed. Joeke plakt ook graag de stickers
- Lieke op berenjacht is geweest met haar moeder. En tijdens die berenjacht kwam ze juf tegen. Juf was onderweg naar huis vanaf de opvang. Juf vond het heel fijn dat ze Lieke en haar moeder weer eventjes zag. 
- Meie op dinsdag ook op de opvang was. Ze ging op de foto met de kippen voor ons. Alles gaat goed met de kippen. 
- Merijn nog lekker lag te slapen toen juf belde. Juf heeft een tijdje met zijn moeder gebeld en ook Merijn is heel hard met zijn werkjes bezig. 
- Mila een letterspel heeft gekregen van haar moeder. En juf heeft haar kleine broertje even gezien. Juf zag ook dat de babyslinger nog in huis hangt, die wij met zijn allen hebben gemaakt. 
- Niena thuis heel hard met haar werkjes bezig is. Niena heeft met haar papa ook een vrachtauto gemaakt van technisch lego. Juf heeft de vrachtauto gezien via Facetime. Echt heel knap gemaakt. Niena haar papa had juf gezien op de wielrenfiets. Dat is knap herkend toch?
- Noud via Hangout kan praten met juf. Gezellig dat wij dat samen doen hoor Noud. 
- Sem hard aan het werk is thuis. Hij oefent veel en goed met alle letters.
- Sophie heel hard aan het werk is thuis. Ze heeft al haar leesboekjes al uit. 
- Syl al zijn werkjes heel goed maakt. Syl oefent zelfs al de Romeinse cijfers. 
- Tom heel goed zijn rekensommen kan maken. 
- Toots ook praat met juf via Hangout. Gezellig hoor Toots. 
- Zoë van alles heeft laten zien tijdens het bellen. 
- Wessel een hele mooie schaduwtekening heeft gemaakt van een beer. Wessel juf ook een filmpje heeft gestuurd hoe zijn week was. Wessel maakt elke dag verkleed zijn werkjes. Bij Wessel is het elke dag carnaval!

IMG_6773 IMG_6773
IMG_6781 IMG_6781
IMG_6810 IMG_6810
IMG_20200329_125700 IMG_20200329_125700
IMG_20200331_143422 IMG_20200331_143422