Kinderpostzegelactie 2020

-23 t/m 30 september 2020-

Ook dit jaar doen groep 7 en 8 van Het Kleurenorkest mee aan de actie van Kinderpostzegels. Dit jaar is de opbrengst voor 90.000 kinderen in ons land die geen veilige thuisbasis hebben. Geweldig toch dat de kanjers van groep 7 en 8 zich voor deze kinderen inzetten!

 

De actie start op woensdag 23 september en loopt tot en met woensdag 30 september. Dit jaar gaat het iets anders dan voorheen. De kinderen komen langs de deur met een verkoopbox met bestelformulieren en QR-code. Zij zetten na het aanbellen de box op de grond voor de deur, bellen aan en nemen 1,5 meter afstand van de deur. Zo kunnen zij toch veilig op pad. Je kunt als koper kiezen uit het invullen van een bestelformulier of het scannen van de QR-code op de box. En zo kun je ook dit jaar toch een bestelling doen. De postzegels en kaarten zijn dit jaar in het thema van Nijntje en natuurlijk zijn er ook dit jaar weer andere leuke producten te bestellen zoals anemonenbollen, een pleisterblikje van Dummie de Mummie en feestdagenkaarten.

 

Als klas kunnen wij een uitje naar Duinrell winnen! Natuurlijk willen we dat graag. Je kunt ons helpen om de opbrengt te vergroten. Op het raam van groep 7 en 8 hangen posters met de QR-code van onze klas. Jouw bestelling wordt dan op onze klassencode geregistreerd. Kom je hem scannen en doe je meteen je bestelling? Bedankt! 

IMG_9956 (1) IMG_9956 (1)
kinderpostzegels-2020-groot-nieuwsbericht.afdaba kinderpostzegels-2020-groot-nieuwsbericht.afdaba
COR-3 COR-3