Parkeren

Het ging een hele tijd erg goed met parkeren. En gelukkig bij de meesten nog steeds. Dank je wel daarvoor! Met name bij regen, wordt er nog wel eens fout geparkeerd; te dicht bij een kruising (minimaal 150m parkeren voor(bij) een kruising is wettelijk verplicht en veel veiliger) en soms voorbij het stopverbod. Bij school mag op de Hogeweg namelijk niet gestopt worden, ook niet voor kiss en ride.

Op de loper zijn een paar parkeerplaatsen. Daardoor komen daar toch auto’s. We hebben gemerkt dat dat soms onbedoeld toch tot gevaarlijke situaties kan leiden. Daarom ga ik met de bewoners en de wijkagent kijken of we een andere oplossing kunnen vinden.

Om het veiliger te maken heeft de leerlingenraad een paar jaar geleden een plattegrond gemaakt voor alle ouders met daarop alle parkeermogelijkheden in een straal van 100m. In de bijlagen van dit bericht vind je een bericht van hen met stopborden en de plattegrond. Neem vooral een keer de tijd om te kijken naar alternatieven.

En woon je binnen een straal van 3 km? Kom dan vooral lopend of op de fiets. Geen prakeerproblemen en je bent meteen op de goede plek!

update update