VACATURE OUDERGELEDING MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

Onze medezeggenschapsraad zoekt versterking! Wie heeft er interesse om de belangen van ouders én kinderen te behartigen? Ben jij die betrokken ouder die wij zoeken? Meld je dan nu aan! 

Zomaar een paar kernwaarden, waaraan een MR-lid moet voldoen: 

- kritisch 

- positief 

- open 

- enthousiast 

Kan jij jezelf hierin vinden, dan nodigen we je uit om je verkiesbaar te stellen. Zoals je ziet hoef je inhoudelijk niet de grootste deskundige te zijn. Betrokken zijn bij het beleid van de school en interesse hebben in wat er zoal op school speelt is veel belangrijker. 

 

Denken aan de toekomst 

De MR van Het Kleurenorkest bestaat uit 4 gedreven meedenkers. De toekomst van de school is waar alles om draait. En ook al zijn de onderwerpen soms zwaar, het is vaak nog best gezellig ook!  

Tijdrovend? Helemaal niet. Je kiest voor een zittingsperiode van 4 jaar. Ongeveer één keer in de zes weken is er een vergadering, ’s avonds rond 19.30 uur. Nu doen we dat nog via Teams, straks kunnen we hopelijk weer samen om de tafel.    

 

Meld je aan! 

Zie jij jezelf al meedenken over het beleid van de school en ben jij geïnteresseerd in het wel en wee op Het Kleurenorkest? Meld je dan voor 21 mei 2021 aan via het mailadres: medezeggenschapsraad.kleurenorkest@blosse.nl 

 

Heb je vragen, benader dan gerust één van de zittende leden van de MR: 

 

Juf Ylona 

Juf Kienne 

Michael Gorter (vader van Brian groep 8) 

Annemarieke Al (moeder van Catoo groep 3 en Marie groep 5) 

08274ECA-FBDB-4E70-B67F-97EBFDDAB1A4 08274ECA-FBDB-4E70-B67F-97EBFDDAB1A4