Even voorstellen

Beste ouder(s)/verzorger(s) en natuurlijk de kinderen van, nu nog, groep 7,

Begin mei werd mijn aandacht getrokken door een advertentie van een mooie school in Limmen, het Kleurorkest. Een bijzondere school! En nu twee maanden later reed ik in de auto naar boer Bram en boerin Ilse. Een, voor mijn, bekende plek. Ik ben namelijk opgegroeid in die omgeving, Warmenhuizen. Ik was uitgenodigd door juf Mariëlle en meester Bor om even kennis te maken met de kinderen.  

Afgelopen periode had ik al wel kennis gemaakt met een deel van het team, jullie schitterende schoolgebouw en -plein mogen bezichtigen maar helaas de kinderen nog niet. Wat was dat leuk om zo middenin een kamp even binnen te mogen vallen. Kinderen te zien op hun best: vrijheid, nieuwsgierigheid en vooral heel veel aandacht voor hun omgeving. Nieuwsgierig ook naar mij! 

En ja, na de zomervakantie zitten deze kinderen dan bij mij in de klas. Ik heb er zin in!!

Maar wie is dat nou, meester Daan?

Ik ben dus meester Daan. Dat ben ik al ruim 25 jaar. Afgelopen jaar heb ik op verschillende scholen in verschillende groepen in de omgeving van Alkmaar gewerkt. Daarvoor heb ik 25 jaar gewerkt in Hoorn. Daar had ik de laatste jaren groep 6, 7 en 8. Ik heb daar met heel veel plezier gewerkt. Aangezien ik in Alkmaar woon, de Spoorbuurt, vond ik het ook wel prettig om iets dichter bij te werken. Ik ben getrouwd en we hebben twee zoons, 18 en 21 jaar oud. Mijn hobby’s zijn: lezen, kamperen, mountainbiken, tennissen en uiteraard AZ. 

Na de zomervakantie kom ik dus in groep 8 te staan. Juf Mariëlle is er ook één dagje in de twee weken. Dat zal om de week op maandag zijn. 

Ik merkte al dat het een gezellige, positieve, enthousiaste groep is. Ik wil daar graag deel van uitmaken. Groep 8, een belangrijk jaar op je basisschool. En ook een bijzonder jaar. Ik heb er zin in!!

Maar eerst nog even van de zomervakantie genieten hoor. 

Groetjes en tot dinsdag 24 augustus!

Daan Groot

IMG_9976 IMG_9976