Kerstdiner=kerstontbijt

andere datum!

Het kerstdiner van 21 dec. wordt kerstontbijt op 16 december 

Het kerstdiner staat voor onze school op dinsdag 21 december in de agenda. Het is ons op dit moment onduidelijk wat de overheid in de laatste schoolweek van het jaar wil gaan doen en dus zou de kerstviering in het gedrang kunnen komen. Dit willen we voor zijn. En dat doen we door de kerstviering naar voren te halen. Omdat vanaf 17.00 uur alle niet noodzakelijke instellingen dicht moeten zijn, kiezen we voor een kerstontbijt in plaats van een kerstdiner. En dit gaan we doen op donderdagochtend 16 december. Dan kan iedereen het mooi en gezellig voorbereiden. 

Wat is er nodig: 

* Uiterlijk dinsdag 14 december willen we graag dat ieder kind een schoenendoos of iets gelijkwaardigs meeneemt. Die doos gaan we die in de klas versieren. En daarna krijgen de kinderen de doos op dinsdag of woensdag weer mee naar huis.

* Donderdag 16 december gaat de school voor groep 1-7 om 7.55u open en verwachten we de kinderen om 8.10u aan de ontbijttafel in de klas. Groep 8 wordt om half 9 aan het ontbijt verwacht. Ieder neemt zijn eigen versierde doos weer mee terug naar school, gevuld met een eigen kerstontbijt.

* Waar kan je aan denken om mee te nemen: een feestbroodje natuurlijk en een heerlijk stuk fruit. Drinken (water of limonade) wordt verzorgd en dan is een eigen beker (met naam) erg belangrijk. 

Iedere klas vult het ontbijt zelf aan met een kerstverhaal of iets dergelijks. 

Er zijn geen hulpouders bij aanwezig. Willen jullie er voor de onderbouwkinderen voor zorgen dat ze iets zelfstandig kunnen eten ivm verpakkingen? Een klaargemaakt broodje is dan erg handig. Als je bestek of een bord denkt nodig te hebben, neem je dat (met naam) zelf mee. 

Neem je doos mee naar school in een plastic zak, dan kan je hem ook zo weer makkelijk mee terug nemen naar huis en blijft hij mooi droog!

Het engelenspel wordt op vrijdag 17 december afgesloten en dan maak je kenbaar voor wie jij de engel dit jaar was. 

De kerstcommissie Mylene, Liza en Nicolette 

kerstontbijt kerstontbijt