NLP-ochtend en teambijeenkomst

Kennis & creatief op de studiedag

Op 6 december is er vaak een studiedag. Dit is heerlijk voor de kinderen na pakjesavond. En het is fijn om als team de focus gezamenlijk op de pijlers te kunnen hebben. 

Dit jaar was heel mooi, want we hadden het hele kindcentrum aanwezig. Dus alle medewerkers van onderwijs en opvang hebben de studiedag kunnen volgen. Dank voor iedereen zijn/haar steun hierin, want met al dat personeelstekort was het echt een staaltje teamwork. 

De ochtend werd begeleid door internationaal NLP en systemisch trainster: Aaltsje Wester. We hadden een mooi programma dat voor de starters tot en met de gevorderden interessant was. Aan  bod kwamen het communicatiemodel, de logische niveaus, triggers en er waren zelfs systemische opstellingen met weer nieuwe inzichten.

We waren plenair natuurlijk digitaal. En fysiek zaten we in groepjes van 4 bij iemand op locatie. ”De feestcommissie” (met ieder jaar 2 andere teamleden😉) had een fantastische box samengesteld om mee te nemen naar de verschillende locaties. Er zat iets in voor de lunch en er was wat lekkers. 

De middag was voor creatief, napraten, teambuilding en inspiratie. Het middagprogramma paste mooi bij het thema van de ochtend: ”Wie ben je werkelijk. EWe gingen onze eigen puzzelstukjes verven. Dit werd begeleid door een echte kunstenaar. De kunstenaar komt binnenkort de 96 puzzelstukjes tot 3 grote werken omvormen, die we een mooie plek in de school zullen geven.

De woorden die deze dag veel zijn gevallen: verbinding, verantwoordelijkheid, vrijheid, plezier, creatief, deskundigheid, ontwikkeling, veiligheid. Allemaal woorden die we in onze gezamenlijke missie en visie hebben. Een studiedag om met een warm gevoel naar terug te kijken. 

 

20211206_162716 20211206_162716
20211206_113221 20211206_113221