Limmen Cultuur

Uitnodiging

47e Limmen Artistiek & Creatief op 21 en 22 mei 2022

 

 

In het weekend van zaterdag 21 en zonder 22 mei 2022 wordt voor de 47e keer Limmen Artistiek & Creatief in Cultuur Centrum Vredeburg, Dusseldorperweg 64 te Limmen. Dit jaar is er een breed scala van kunstenaars.

 

Vele komen uit de Buch gemeente, Limmen, Castricum, Uitgeest en Heiloo, maar ook daarbuiten en zij laten weer een zeer grote diversiteit aan kunst zien. Ook hebben veel nieuwe kunstenaars zich aangemeld. Naast de schilderijen hebben wij ook andere kunstvormen zoals, keramiek, glaswerk, sieraden en sommige kunstenaas laten werk van gerecycled materiaal zien. Zij staan met hun werk verdeeld over de twee verdiepingen van de Vredeburg. Het beloofd een prachtige expositie te worden.

 

De feestelijke opening van het evenement is op zaterdag 21 mei om 10.30 en wordt dit jaar verzorgd door de burgemeester dhr. Toon Mans.

 

De kinderen van het Kleurenorkest hebben meegedaan aan de tekenwedstijd die georganiseerd wordt door Limmen Artistiek & Creatief. Op zondag 22 mei om 12.30 uur is de prijsuitreiking.

Zoë uit groep 4 heeft gewonnen met haar tekening!

 

 

 

De expositie is Cultureel Centrum Vredeburg is zowel op zaterdag als zondag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Het gehele programma en de lijst van exposanten staan vermeld op onze site www.limmencultuur.nl