Wij zoeken een collega voor de BSO!

Wij zoeken een collega voor de opvang. Het gaat om opvang in onze gezellig BSO van Het Kleurenorkest voor maximaal 3 middagen (12 uur). Meer werken kan ook. Dan ga je werken in ons cluster in de peuteropvang, KDV of BSO. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract tot 1 augustus 2023. Bij voldoende functioneren behoort een vaste aanstelling daarna tot de mogelijkheden.

Ons motto verwoordt waar kinderen en medewerkers op Het Kleurenorkest samen aan werken: leren wie je nog meer kunt zijn. Dat geldt voor kinderen en zeker ook voor onze medewerkers. Wij zetten NLP, Systemisch Werk en Oplossingsgericht werken onder andere in voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Met de gedachte dat als jij lekker in je vel zit en weet wie je nog meer kunt zijn, je een nog betere bijdrage kunt leveren om dit bij kinderen te realiseren.

Het Kleurenorkest is een school die voortdurend in ontwikkeling is. Wil jij hier ook een actieve rol in spelen? Werk je graag in een enthousiast en gedreven team? Ben jij een collega met passie, een eigen visie op onderwijs en ben je iemand die open staat voor persoonlijke groei?

Geef je graag opvang aan 2 t/m 12 jarigen en heb je affiniteit met Natuurlijk Leren en onze pijlers (NLP, Systemisch Werk en Oplossingsgericht Werk)?

Dan is deze uitdaging iets voor jou!

 

Heb je belangstelling of ken je iemand met belangstelling?

Reageer dan zo snel mogelijk (of vraag om te reageren) door een motivatiebrief en CV te sturen naar Hedi Schuite, directeur Kleurenorkest: hedi.schuite@blosse.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0725054606 of check onze website www.kleurenorkest.nl.

Afbeelding1 Afbeelding1