Het eerst berichtje van groep 8

’Meester, ik heb het gevoel dat we al zo lang in deze groep zitten!’ Deze opmerking kreeg ik afgelopen donderdag bij het naar de gym gaan. Op dat moment hadden we er welgeteld 4 dagen opzitten. We zijn al aardig aan elkaar gewend denk ik. In het begin elk uur een andere plek, zo leer je elkaar na 6 weken zomervakantie weer goed kennen. Nu veranderen we elke dag bijna wel een keertje van plaats.

We zijn inmiddels begonnen met de presentaties van ’Wie ben ik?’ Op deze manier leer je elkaar nog beter kennen. Ik mocht als eerste. Erg leuk. Jullie kunnen hem binnenkort ook van mij verwachten op de kennismakingsavond.  

Vandaag gingen we met groep 4 tutorlezen. Wat leuk om te zien hoe goed groep 8 de andere kinderen begeleidt. Ook zijn we bezig met een hele grote blockposter. Een gezamenlijk project. Die hangt vast voor de kennismakingsavond aan de wand. 

En natuurlijk is elke dinsdag juf Joop er. Ze, en wij, boffen want dat is net de dag waarop we gym hebben. Heerlijk om op de dinsdag op zo’n manier de dag af te sluiten. Juf Joop was afgelopen dinsdag al even les aan het geven. Het ging erg goed. Zowel met juf als met de groep. 

We genieten volop van elkaar en maken er een mooi en leerzaam jaar van. 

Groetjes Daan

info 1 info 1
info 2 info 2
info 3 info 3