Wil jij als ouder/verzorger bijdragen aan onze Blosse Expeditie

Iedereen kan iets bijdragen aan dit proces. Jij als ouder dus ook. Juist jij als ouder

De Blosse Expeditie

Dat klinkt groots: een Blosse Expeditie. Dat is het ook! Het is een zoektocht naar hoe het onderwijs en de opvang weer echt gaan werken voor de kinderen. Dat gaat natuurlijk niet in één keer. Want de wereld is veranderd en blijft veranderen. We zullen daarom goed moeten kijken en luisteren, naar iedereen die er iets over wil zeggen. Op weg naar een nieuwe vorm voor opvang en onderwijs. Dat doe je stap voor stap. Zodat wij met elkaar ons weer bezig houden met de oorspronkelijke bedoeling van Blosse; kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling.

Hoe help jij?

Iedereen kan iets bijdragen aan die verandering. Jij, als ouder, dus ook. Juist jij als ouder. Want jij ziet als geen ander welk effect de opvang en het onderwijs hebben op de ontwikkeling van jouw kind. Hoe je kunt bijdragen? Dat weet je misschien zelf nog niet. Wij ook niet. Maar dat je een mede-verkenner bent, dat staat vast!

Doe je mee?

Kom dan naar de verkennersbijeenkomst op 8 maart. Daar vertellen wij je meer over wat deze Blosse Expeditie inhoudt. Ben jij enthousiast, dan kun jij andere ouders op jouw locatie inspireren om ook mee te doen in deze zoektocht. Om samen te werken aan het ondersteunen van de ontwikkeling van kinderen. Daar heb je wel een beetje lef voor nodig, en goede zin! Meer informatie over de expeditie en de startbijeenkomst vind je hier! https://www.blosse.nl/expeditie/verkenners (https://www.blosse.nl/expeditie/verkenners)

Praktische informatie

Verkennersbijeenkomst: woensdag 8 maart 2023, 19.30 uur in het servicebureau van Blosse. W.M. Dudokweg 47 in Heerhugowaard. Zie ook de vacaturetekst in de bijlage. Opgeven voor deze bijeenkomst kan via blosseraad@blosse.nl (mailto:blosseraad@blosse.nl)

 

PS

Een eerste groep verkenners is reeds op weg. Zij zijn na de eerste startbijeenkomst begin november aan de slag gegaan op hun eigen locatie. In het eerste kwartaal van 2023 organiseren we een bijeenkomst waarin de verkenners van de diverse locaties hun ervaringen uitwisselen.

vacature verkenners Blosseraad 7 dec 2022 vacature verkenners Blosseraad 7 dec 2022