Nieuwtjes vanuit de BSO

Het is al weer 2023! Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe doelen en nieuwe gezichten. Een jaar dat we weer gezellig gaan spelen, knutselen en nieuwe vriendjes gaan maken. Helaas is Tamara er nog maar tot donderdag 26 januari. Dan gaat zij afscheid nemen van het Kleurenorkest en van Blosse. Maar gelukkig komen er weer nieuwe gezellige collega’s voor in de plaats! Ook komen er weer nieuwe jonge kinderen bij dus het wordt weer een nieuwe frisse club.

We begonnen dit jaar op de BSO met proosten en een mooi versierd podium. We hebben met verf vuurwerk gemaakt en lekker met de glitters gespeeld. Alleen waren we iets te enthousiast met de glitters. Dus de hele school zat onder net als de blote voeten van de kinderen. De kinderen hebben chocola gesmolten in een pan en hebben met een soepstengel in de chocola kunnen dopen. Ze hebben hem daarna mooi versieren. Wij zijn ook nog in de vakantie even lekker naar het speeltuintje geweest op het Achtkant en hebben daar heerlijk gespeeld.

De foto’s van de vakantie hangen weer aan onze muur op de BSO. Dus als je benieuwd bent naar de foto’s, kom gerust even langs!

Liefs,
Tamara, Arissa, Jeannette & Joop
(Team BSO)

Afbeelding2 Afbeelding2
Afbeelding1 Afbeelding1