nieuws uit groep 5

De afgelopen weken zijn wij weer druk bezig geweest. De afsluiting van het project kwam eraan en dat betekende veel werk om de presentatie rond te krijgen! En wat is dat goed gelukt. Wat vooral opviel was dat de kinderen zo trots achter hun werkstuk zaten. Ze gaven ook aan iedereen een opdracht en uitleg over de oplossing. Toen ik dat in de klas benoemde zei een kind; ja maar dat is logisch we hebben er ook heel hard aan gewerkt.

Op donderdag hadden wij een uitje naar Monkey town. Wat een cadeau van de oom van Fay en Jezz! Het was volledig verzorgd met drinken, eten, slush, ijsje en natuurlijk spelen. Als heel leuk einde mochten de kinderen zelfs laser gamen.

Tussen alle bedrijven door hebben wij ook nog geoefend voor Kleuren Got Talent. De kinderen gaan met de hele klas het lied ”Ai, ai, Olga” zingen. Dit lied hebben ze geleerd bij de muziekles van juf Pauline.

Alle ouders die kwamen kijken bij de presentatie; bedankt voor de aandacht die jullie de kinderen gegeven hebben. Daar groeien ze van. Voor de ouders en opa die gereden hebben naar Monkey town; bedankt voor het mogelijk maken van deze enorme leuke ervaring, want spelen met je klasgenoten is zo fijn!

Na zoveel drukte is het goed dat wij vakantie hebben. Geniet er allemaal van!

alain lucan alain lucan
anouk fay anouk fay
anouk anouk
catoo fay catoo fay
evi 1 evi 1
jalou tristan fabian jalou tristan fabian
laser 1 laser 1
laser 2 laser 2
overzicht 1 overzicht 1
overzicht 3 overzicht 3
zoe zoe