Nieuws van het koor

Beste ouders/verzorgers en leerlingen,

 

Wij zijn verheugd met jullie te kunnen delen dat wij een echt kinderkoor mogen opstarten voor de gezinsvieringen in de Corneliuskerk! Daarom zullen wij op de donderdagen doorgaan met de repetities voor de nog geplande vieringen van dit schooljaar (2022/2023).

 

Dit schooljaar staan er nog 2 vieringen op de planning, deze zijn op zaterdag 3 juni van 18.45 tot 20.00 en op zondag 2 juli van 09.45 tot 11.00 in de kerk. Repetities zullen plaatsvinden, tijdens de reguliere schoolweken, op de donderdagmiddagen na schooltijd; van 14.45 tot 15.30 in de Corneliuskerk.

 

Vindt uw kind, of kinderen, het leuk om lekker met ons mee te zingen en te dansen? Dan kunt u uw kind, of kinderen aanmelden via het deelnameformulier dat u kunt ophalen bij juf Petra. Dit formulier kunt u aan ons geven bij de eerstvolgende repetitie of een foto/scan mailen naar; kinderkoor@corneliuskerk-limmen.nl. Of u kunt u uw kind(eren) online aanmelden via deze link.

 

WINACTIE:

Wij zouden het heel leuk vinden om het koor een mooie naam te geven. Daarvoor bieden we jullie graag de mogelijkheid om met ons mee te denken. Weten jullie met het gezin een geweldige naam? Laat de leukste naam weten bij de aanmelding, uit alle inzendingen kiezen wij een winnaar die een toffe prijs ontvangt.

Kinderkoor deelnameformulier Kinderkoor deelnameformulier