Nieuws uit groep 8

8 dus

Hoe gaat het eigenlijk in groep 8 zo aan het einde van het jaar? Musical, of doen ze ook nog andere dingen? Ja inderdaad we zijn druk met de musical bezig. De musical is uitgekozen: er waren 3 genomineerden. Het werd de eerste de beste met 91% voorkeurstemmen. Welke? Dat blijft nog even geheim☺️. Daarna de rolverdeling: iedereen mocht z’n 1e, 2e en 3e keuze indienen. Dan kijken of we er samen uitkomen, lukte vaak. Wat denken ze dan goed mee! Daarnaast eventueel auditie. Spannend! En heel leerzaam!!

En nu zijn we druk aan het oefenen; zingen, tekst leren. Daarna ook het spelen natuurlijk. Uiteraard met de hulp van Rinske!  

En dan hebben ze ook bijna allemaal hun IEP uitslag gekregen. Spannende tijd. Alhoewel dit uiteraard slechts een momentopname is! 

Voor gym hebben we een nieuwe meester: meester Jonas. Wat gaaf zeg! Slackline is zijn passie. En gisteren lekker buiten kunnen gymmen en daarna filmpje van meester Jonas gezien. Gaaf!!  

En voor de meivakantie hadden we natuurlijk Koningsspelen. Drukke organisatie vooraf en wat was het gaaf bij de groepen 7/8. Hoe kun je over een ladder? Nou op heel veel enge manieren. Ze hebben het gedaan! 

Bij meester Bor waren er een aantal 3D printers. Eerst met een computerprogramma iets ontwerpen daarna printen maar. Daar moet je even geduld voor hebben. Maar dan krijg je ook wat! 

En we zijn ons aan het voorbereiden op het EHBO-diploma. Eerst de theorielessen en dann begin juni het praktijkdeel. 

Ook zijn we nog steeds bezig met de Energy Challenge. Op 28 juni gaan we het presenteren dus zet het alvast in de agenda. En op 5 april ook nog meegedaan met het Limmer Schoolvoetbaltoernooi. Wat een gezelligheid op zo’n dag zeg. En na afloop een patatje! Dank ouders!!

Zoals je leest, een drukke gezellige tijd. 

En uiteraard ook in groep 8 denk je aan Moederdag💖. 

Groetjes Maaike en Daan

IMG_0448 IMG_0448
IMG_0419 IMG_0419
IMG_0206 IMG_0206
IMG_0048 IMG_0048