Ga in gesprek met de MR

Beste ouders en verzorgers, 

 

In maart staat de oudervertegenwoordiging van de MR (Dorien en Ester) op maandag ochtend van 8.20 tot 8.30 en vrijdag middag van 14.20 tot 14.30 bij de tafeltennistafel. Je kan ons dan aanspreken over schoolzaken, een vraag stellen of gewoon een gezellig praatje maken.

 

Wat doet de MR?

De medezeggenschapsraad (MR) controleert, adviseert en vertegenwoordigt jou als ouder. We controleren bijvoorbeeld het schoolplan en de begroting. Daarnaast dragen we ideeën aan om onze school te verbeteren. Ook jij kan ideeën aan ons doorgeven, die nemen we dan mee in de vergadering. Hier staat wie er nog meer in de MR zitten. 

 

Waarom staan we in maart bij de tafel?

We willen jullie als ouders zo goed mogelijk vertegenwoordigen. Door met ons in gesprek te gaan kunnen we jullie beter vertegenwoordigen en kunnen we mogelijke ideeën inbrengen tijdens de vergaderingen. We hopen op deze manier zichtbaarder te zijn. Zo kunnen jullie ook op een later moment ons even aanspreken op het schoolplein. Aan het einde van de maand kijken we hoe we verder met jullie in contact kunnen blijven. Ideeën zijn altijd welkom!

 

Groeten,

Dorien en Ester

update update