Nieuwtjes van de peuters

De afgelopen periode hebben wij afscheid genomen van Juf Esther die begonnen is aan haar nieuwe uitdaging! Daarom hebben wij ons de afgelopen periode gericht op het opnieuw vormen van de groep en elkaar leren kennen. En wij kunnen vol trots zeggen dat ons dat zeker gelukt is! Namens alle peuterjuffen kan ik zeggen dat wij trots op jullie zijn. Hoe snel jullie je weer aanpassen aan een nieuwe situatie.

Bij de opening van het nieuwe thema hebben wij in de aula met alle klassen gesport, gedanst en gezongen. Het nieuwe thema was natuurlijk sport! Maar wat hebben wij gedaan met het thema? Wij hebben bekeken wat je allemaal met een bal kan doen: rollen, gooien, stuiteren en schoppen. Ook hebben wij knutsels gemaakt die bij het thema sport horen die hangen heel mooi bij ons op de groep! Ook zijn wij natuurlijk heel veel wezen gymmen met de kleuters.

Als klap op de vuurpijl hebben wij onze eigen bolderkar binnen gekregen! Dus wij zijn vorige week met alle kinderen naar het huis van Mats geweest. Wat was dat leuk zeg! Mats heeft konijnen, kippen en alpaca’s. Wij mochten alle dieren zelfs voeren! Onderweg kwamen wij paarden, tractoren en vrachtwagens tegen.

Vandaag hadden wij een paasontbijt en zaten wij met alle peuters gezellig aan tafel te ontbijten. Wat vonden jullie dat gezellig!

Wij gaan nu beginnen aan ons nieuwe thema, thema lente. Wij hebben er zin in en wij gaan er weer een gezellige periode van maken. Wij hopen op lekker weer zodat wij veel buiten kunnen spelen.

pov 3 pov 3
pov 2 pov 2
pov 1 pov 1